Váš prohlížeč není podporovaný - stránky se nemusí zobrazit správně. Použijte podporovaný prohlížeč.
 

uyvonne 


Labneh

6 fotek30.11.1969- zobrazení
Zde je fotodokumentáž sýra Labneh majoucí letitou tradici (po staletí).
K výrobě potřebujeme jen jogurt a sůl. Jogurt smícháme se solí metličkou, nalijeme do plachetky a necháme 24h odkapávat syrovátku.
Množství jogurtu záleží na vás, já bych doporučila 4x velké jogurty.
Sýr hotový dáme do chladu a spotřebujeme dle vašeho gusta. Lze použít i na pomazánku, jelikož chuťově se podobá klasické lučině.
TENTO SÝR ZVLÁDNE KAŽDÝ I TEN, KOMUJE KUCHYŇSKÉ PROSTŘEDÍ CIZÍ.

Vytvořte z alba pexeso

Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.
Levně, rychle, jednoduše.