Labneh
Název
Labneh
Popis
Zde je fotodokumentáž sýra Labneh majoucí letitou tradici (po staletí).
K výrobě potřebujeme jen jogurt a sůl. Jogurt smícháme se solí metličkou, nalijeme do plachetky a necháme 24h odkapávat syrovátku.
Množství jogurtu záleží na vás, já bych doporučila 4x velké jogurty.
Sýr hotový dáme do chladu a spotřebujeme dle vašeho gusta. Lze použít i na pomazánku, jelikož chuťově se podobá klasické lučině.
TENTO SÝR ZVLÁDNE KAŽDÝ I TEN, KOMUJE KUCHYŇSKÉ PROSTŘEDÍ CIZÍ.
Období
Statistiky
- 6 fotek
- 0 se líbí
Fototechnika
Olympus X200,D560Z,C350ZNastavení
Fotoknihy z vašich fotek
Vyberte si z předchystaných knih pro Vás nebo vytvořte zcela novou.
Pexeso z vašich fotek
Stačí vybrat jen 32 fotek. Ostatní za Vás uděláme my.